O našem domu

O NAMA

PREMIUM LUX

Osnovni principi

Od samog početka rada ustanove 2005. godine, postavili smo osnovne principe rada sa starijim osobama na prvo mesto. Svaka naša usluga reflektuje te principe i ponosni smo na sjajnu reakciju naših korisnika.

Lokacija

Dom za stare “PREMIUM LUX“ je namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Batajnici. Svojim arhitektonskim rešenjima svrstava se u LUX kategoriju domova za stara lica. Starački dom se nalazi u centru na adresi: Pukovnika Milenka Pavlovića 1.

02
03

PremiumLux

Misija & Vizija

Menadžment doma za stare PREMIUM LUX krenuli su u ovaj projekat sa jasnoj misijom: podizanje kvaliteta života starijih osoba kojima je potrebna tudja nega i pomoć.

Ta misija ubrzo je postala osnovna inspiracija i svakodnevni zadatak svih članova našeg tima. Pristupom orijentisanim na korisnike naših usluga i stručnim radom iz dana u dan unapređujemo našu ustanovu i upravo takav pristup predstavlja ključ našeg uspeha.

NAŠE USLUGE

Naša ustanova je dom naših stanara i upravo tako želimo da je doživljavaju iz dana u dan. Staramo se o tome da svaki korisnik ima što više opcija na raspolaganju, počevši od dnevnih obroka pa do društvenih aktivnosti koje organizujemo za naše stanare.

Lečenje i medicinska nega

99%

Socijalna podrška i pomoć

100%

Higijena je pola zdravlja

90%

Ukusni i zdravi obroci

98%