Usluge

Dom za smeštaj
i negu starih lica

Dom za stare osobe PREMIUM LUX ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi. Usluge koje nudimo podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

USLUGA-neka

Stručni medicinski tim 00:24h

Zabavno-rekreativni

Zabavno rekreativni program

Usluga2

Prijatno i ljubazno osoblje

Usluga-neka2

Udoban i prijatan smeštaj

Usluga-3

Nega i higijena na visokom nivou

socijalna-zastita

SOCIJALNA ZAŠTITA

USLUGE

Profesionalna
briga i usluga

1. Smeštaj

2. Ishrana

3. Nega

1. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i višekrevetne sobe. Svaka od njih je prirodno osvetljena, sa sopstvenim kupatilom i opremljena klima uređajima, LED televizorima, kvalitetnim nameštajem i sos tasterima za pozivanje osoblja. Objekat ima podno grejanje na svim spratovima i opremljen je najmodernijim protivpožarnim sistemom.

2. Vodili smo računa o pravilnom unosu svih namirnica, sezonskog voća i povrća i napravili jelovnik na bazi toga. Ishrana u domu za stare može biti korigovana ukoliko potrebe korisnika to nalažu. Hrana se servira u trpezariji, a za nemoćne i nepokretne korisnike obezbeđena je asistencija prilikom hranjenja.

3. Naročita pažnja posvećuje se ličnoj negi i higijeni korisnika, za koju je zadužen tim brižnih i iskusnih medicinskih sestara, negovateljica i spremačica. Održavanje i lične i prostorne higijene kao i pranje ličnog i posteljnog rublja vrši se po utvrđenom rasporedu a u zavisnosti potrebe korisnika može se i korigovati. Šišanje, brijanje, friziranje, pedikir i manikir organizovani su u dogovoru sa korisnicima i shodno njihovim potrebama.

Usluge-paralax-

Premium Lux
je počeo sa radom